top of page
Walkingdinner op z'n zomers
Amuse
-
Soepje van Wortel-pompoen met Espuma van geitenkaas
-
Rozijnentoast met paté en chutney rode uitjes
-
Tortellini met kreeften Espuma en gebakken Scampi
Diner
-
Videe met boschampignons en Stilton
-
Kalkoen tournedos met vlees jus crème van erwtjes, gebraiseerd witloof
Dessert
-
Dessertbord van de Chef
€ 42,00 P.P.
Walking dinner van de chef III
Amuse
-
Gelakt Buikspek met erwtenpuree
-
Tartaar van Rivierkreeft en advokadomayonaise
-
Oud Brugge kaasstengel en dipsaus
Diner
-
Bouillabaisse met vis uit de Noordzee
-
Stoofvlees met verse friet en witloof
Dessert
-
Dessertbordje met lekkers
€ 46,00 P.P.
Anker 1
bottom of page