top of page
TMobielkeukentje

Cateringservices tot in de puntjes verzorgd

Aperitiefhapjes

Uw traiteur voor een geslaagd event

Wij, Vlamingen, zijn Bourgondiërs, dat is al lang geweten. En we doen er graag nog een schepje bovenop als we volk ontvangen; ook dat is geen geheim! We willen onze gasten het beste voorschotelen en hebben wel een idee wat we geserveerd willen zien op deze gelegenheid en wat we willen schenken op dat feest. Maar de uitvoering … over aan een professional graag! Zodat we volop van het gebeuren kunnen genieten want Vlamingen feesten ook graag. Precies dàn komt TMobielkeukentje uit Zwevegem als geroepen!

Gerecht

Uit op verwennen én trots

TMobielkeukentje is het bedrijf van traiteur Andy Bossuyt. Als kind zag Andy thuis al de lekkerste ingrediënten veranderen in overheerlijke gerechten. Zijn eetlust en interesse waren gewekt, hij kreeg de smaak te pakken en maakte op zijn beurt van koken zijn beroep. Niet in de horeca maar in de sector van de eventcatering.

Andy houdt ervan om zijn klanten te verwennen en is dan ook trots dat hij ze een brede waaier van traiteurdiensten kan aanbieden. Hij bereidt copieuze feestmenu’s, verzorgt barbecues, walkingdinners, dessertbuffetten, recepties en meer. Hij past het menu en de hapjes aan het seizoen, de gelegenheid en het beschikbare budget aan. Zo is geen enkel feest gelijk! Zowel privépersonen als bedrijven kunnen een beroep doen op de verzorgde catering van TMobielkeukentje. Andy kookt voor privéfeesten, bedrijfslunches en personeelsfeesten tot maximum zestig personen, in Oost- en West-Vlaanderen.

TMobielkeukentje

Geïnteresseerd in de traiteurdiensten van TMobielkeukentje?

Lepel & vork

Bel of mail ons voor de bespreking van uw wensen en voor een gratis offerte!

bottom of page