top of page
dessert

Tijd voor desserts, het neusje van de zalm op elk feest

Desserts TMobielkeukentje

De afsluiter van elk feestmaal

Een feest zonder dessert is als een café zonder bier, daarmee gaat u vast akkoord. Het is dé afsluiter van elk feestmaal en doorgaans kijkt iedereen er reikhalzend naar uit. Een reden te meer voor traiteur Andy van TMobielkeukentje om er de nodige aandacht aan te besteden. En wees gerust: u zal niet teleurgesteld worden.

Desserts

Desserts op maat

Er zijn zoveel desserts mogelijk als er smaken en voorkeuren zijn. Het heeft daarom geen zin om hier een ellenlange lijst mee te geven. Want TMobielkeukentje levert sowieso desserts op persoonlijke aanvraag. Het staat u dus helemaal vrij om voor fruit of gebak te gaan. Ook ijs en roomdessertjes zijn mogelijk. Wij bezorgen zelfs de koekjes voor bij de koffie. Bel ons dus, dan spreken we er meteen concreet over.

Themataarten

Onze taarten voor specifieke gelegenheden willen we wel even in de kijker zetten. Heeft u een speciale bruidstaart in gedachten? Of wilt u zoon of dochter op het communiefeest verrassen met een taart die verwijst naar zijn/haar hobby of idool? Dan maken we daar ons werk van. Want een gepersonaliseerde feesttaart, die moet verbluffend mooi zijn!

Desserts TMobielkeukentje

Een traiteur voor een dessertbuffet of een pronkstuk van een bruidstaart nodig?

Lepel & vork

Één adres: TMobielkeukentje in Zwevegem.
Bel, mail of kom langs want we zijn benieuwd naar uw specifieke wensen!

bottom of page