Foodtruck

Foodtruck voor al uw feesten in West-Vlaanderen

Foodtruck TMobielkeukentje

Foodtrucks zijn in en dat is begrijpelijk.

Ze zorgen voor een ongedwongen en ontspannen sfeer, voorzien de mensen snel van een eenvoudig en tegelijk lekker hapje wanneer ze er zin in hebben. Ondertussen gaat en staat iedereen waar hij maar wil.

TMobielkeukentje uit Zwevegem gaat mee met die trend en heeft zijn cateringaanbod nu uitgebreid met een eigen foodtruck. Wij zetten die in op gelijk welk evenement: privéfeesten, sportmanifestaties, foodtruckfestivals en ook bedrijfsevents. Enkele referenties in die laatste context zijn Barco, Unilin en Compass Group.

Luxe hamburger

Zoete en hartige gerechtjes, in een foodtruck tot bij u

Met een foodtruck kan u ook alle kanten uit. Gaat uw evenement in de namiddag of ’s avonds door? Is het een kinderfeest of ontvangt u een gemengd publiek? Wij passen ons aan en stellen u verschillende formules voor.

Zelf bereide luxeburgers

We maken smakelijke hamburgers met artisanaal vlees van de beste kwaliteit dat wij geselecteerd hebben bij lokale boeren. En we werken de burgers volgens ieders persoonlijke smaak af. We stellen zo’n tien luxeburgers voor en de prijs varieert tussen € 6,50 en € 8,25 per stuk.

Een hartig hapje op maat dus! Zal zeker gesmaakt worden als het feest tot in de vroege uurtjes belooft te duren.

Pastasalade

Pastabar volgens uw smaak

Met pasta kan een kok blijven experimenteren. Het is een dankbaar ingrediënt om steeds een nieuw gerechtje te bedenken. Van een spaghetti bolognaise tot een frisse pastasalade, u kan het allemaal krijgen bij TMobielkeukentje. Gewoon afspreken met traiteur Andy wat u exact wilt.

Recepties op maat

Voor recepties zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Ook hier hangt alles af van uw voorkeur, het publiek en de formule die u kiest. Een woordje uitleg: u kan gaan voor de klassieke tapas (olijven, ham, ansjovis en evengoed smaakvolle Belgische kazen) maar ook voor verfijnde sushi’s. Daarnaast kan u kiezen tussen individuele kleine amuses en ons sharing concept waarbij we een gevarieerde schotel klaarmaken.

Desserts

Desserts

Wilt u een non-stoppannenkoekenbak op uw feest? Een wafel- of oliebollenkraam? Wenst u uw gasten een dessertbuffet aan te bieden? Dan stellen we dat in overleg met u samen. U begrijpt het: er is heel wat mogelijk met onze foodtruck.

TMobielkeukentje

Meer weten over de foodtruck van TMobielkeukentje?

Lepel & vork

Neem dan zeker contact met ons op voor info en een vrijblijvend offerte.